Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
26 mei TC Zevenhuizen Open 2016
14 mei Inschrijving KNLTB najaarscompetitie geopend!
31 maa. Nieuwsbrief
21 maa. Tennisclub Zevenhuizen beweegt!
5 maa. TennisDirect sponsort TCZ!
1 jul. Succesvol Open Toernooi 2015
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
tussen baan 4 en 5.jpg
Terras.jpg
Minibaan1.jpg
Meest recente foto's
Inschrijving clubkampioenschappen geopend!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  96x gelezen

 

Het open toernooi zit erop, de vakantie is begonnen! Maar na de vakantie gaan we gewoon weer verder met lekker tennissen!

Inschrijving voor de clubkampioenschappen 2016 is vanaf nu mogelijk via  toernooi.nl (http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=8AC56EAC-249F-41D7-880D-16F575DCA43D).

Net als vorig jaar is er voor elke onderdeel een A, B en C categorie. De kampioenschappen worden gehouden van donderdag 1 t/m  zondag 11 september. Het oogstfeest valt dit jaar op de zaterdag van het eerste weekend. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt er naar gestreefd op deze dag alleen in de ochtend te spelen.

Schrijf je dus nu in! Maak goede afspraken met je (tennis)partner en zorg ervoor dat je voordat  je op vakantie gaat, geregistreerd staat als deelnemer (http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=8AC56EAC-249F-41D7-880D-16F575DCA43D).
 
Mocht je nog vragen hebben dan kunt je je altijd wenden tot één van de leden van de wedstrijdcommissie.
 
Met sportieve groet & fijne vakantie!
 
De wedstrijdcommissie:
Camiel, Frans, Martin

 

 

zondag 10 juli 2016, 21:55 uur
Open Toernooi Tennisclub Zevenhuizen groot succes!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  106x gelezen
Op 25 juni startte het Open Toernooi bij Tennisclub Zevenhuizen. Regen en wind werden getrotseerd door 201 spelers, die in totaal 173 wedstrijden hebben gespeeld. Wedstrijden waarin 366 sets met 3291 games werden afgewerkt. Iedere dag stond er een heerlijke maaltijd op het menu waar zo’n 50 spelers en clubgenoten van hebben gesmikkeld. Natuurlijk waren veel deelnemers van onze eigen vereniging, maar ook van onder andere Be Fair, de Gouwe Smash, Bergvliet, Triomf, Love 70, Zevensprong, Moordrecht, TV Waddinxveen en TC Capelle.

 

De weergoden waren TC Zevenhuizen uiteindelijk erg goed gezind. Na een zeer gezellig feest op vrijdagavond/nacht, werd het Open Toernooi in een stralend finaleweekend afgesloten.

 

maandag 4 juli 2016, 10:44 uur
Club van 50
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  70x gelezen

De club van 50 is een feit! Download hieronder de flyer voor meer informatie! 

 


Download bestanden
Club van 50 200 KB (93x opgehaald)
vrijdag 1 juli 2016, 16:21 uur
TC Zevenhuizen Open 2016
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  660x gelezen

Schrijf je nu in voor de TC Zevenhuizen Open 2016!

 

 

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=16576F96-DC95-4909-9E8B-4A8AB3123A9F

 

 

donderdag 26 mei 2016, 13:13 uur


Inschrijving KNLTB najaarscompetitie geopend!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  180x gelezen

De inschrijving voor de KNLTB najaarscompetitie is geopend!

 

Download hieronder de informatie over de inschrijfmogelijkheden en het inschrijfformulier (let op: in het excelbestand zitten meerder tabbladen met informatie!).

Inschrijven kan tot en met zaterdag 21 mei! 

 

 


Download bestanden
Inschrijfformulier najaarscompetitie 2016 186 KB (177x opgehaald)
Inschrijfmogelijkheden KNLTB najaar 2016 191 KB (153x opgehaald)
zaterdag 14 mei 2016, 21:05 uur
Nieuwsbrief
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  205x gelezen

 

De dagen worden langer, de temperatuur stijgt, het is duidelijk: het tennisseizoen kan weer beginnen!

Jeugd
Aanstaande vrijdag, 1 april, zal het tennisseizoen bij TCZ geopend worden met een inmiddels bijna traditioneel evenement: de kick off voor de jeugd! Bourgondisch patat eten, leuke tennisspellen doen en daarna een disco/playbackshow! Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom, dus jeugdleden: om 17.30 uur verzamelen in het clubhuis! We stoppen dit keer om 20.00 uur, zodat iedereen weer op tijd thuis is voor de finale van The Voice Kids waar onze dorpsgenoot Jaco aan meedoet!

Zoals jullie inmiddels vast wel weten, heeft de KNLTB een nieuw programma opgezet voor kinderen t/m 12 jaar: Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de tennissport razendsnel te spelen. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De Tenniskids worldtour is inmiddels al in volle gang en TCZ heeft op zondag 20 maart als host vereniging een gezellige zondagochtend georganiseerd voor zo’n 40 kids.

Bar- en evenementencommissie

De bar- en evenementencommissie is druk bezig geweest met het mogelijk maken van de inroostering van bardiensten. Alle diensten zijn inmiddels ingedeeld, dus de bar kan open! J

Een nieuw evenement dit jaar voor TCZ is onze deelname aan Koningsdag! Als teken van de betrokkenheid van TCZ in Zevenhuizen bouwen we op Koningsdag een ruime stand op het voorterrein van Voorbrood, waarin we tennisspel, ledenwerving en TCZ gezelligheid zullen combineren.

SALDO

De nieuwe tennispassen zijn inmiddels al massaal opgehaald (let op: vanavond tussen 19.00 en 21.00 laatste ophaalmogelijkheid op de club, daarna bij het secretariaat). Veel gestelde vraag is of het saldo dat op de pas staat wel overgeheveld wordt naar de nieuwe kaart. Het antwoord daarop is: Ja! Het saldo is namelijk gekoppeld aan je knltb-nummer, niet aan de pas zelf.

DEEWO
We hebben in de winterperiode natuurlijk niet stil gezeten. Een gerenoveerd tennispark, all-weather banen en 6 enthousiaste teams. Dé ingrediënten voor een interne wintercompetitie (De Enige Echte Winter Onderlinge, oftewel DEEWO) voor senioren. Voorafgaand aan het tennissen was er iedere vrijdagavond een stevige maaltijd, verzorgd door de barcommissie. Vervolgens werden er 4 potjes getennist om daarna weer op te warmen aan de bar. Het ging natuurlijk om de gezelligheid, maar de eretitel van winnaar van de allereerste DEEWO is gegaan naar het team “The Unmatchables” o.l.v. Erwin Ralan. Een nieuwe traditie is geboren! https://youtu.be/z2PH354JBjg


Accommodatie
In het winterseizoen heeft ook de accommodatiecommissie de nodige werkzaamheden verricht. De bedieningspanelen van de verlichting in het clubhuis is een stuk eenvoudiger gemaakt waardoor het openen en sluiten van bardiensten gemakkelijker wordt. Op zaterdag 2 april is de grote TCZ Klusdag, waarbij het hele park seizoensklaar wordt gemaakt. Wil je ook helpen? Stuur een mailtje naar acco@tennisclub-zevenhuizen.nl!


PR commissie
De PR commissie is actief bezig om de nieuwsvoorzieningen naar leden te optimaliseren. Een van de onderdelen daarin zal de nieuwe KNLTB club app zijn. Deze app is speciaal ontwikkeld voor tennisverengingen waarin ledenadministratie, communicatie, bardiensten en tennismaatjes samenkomen. Kijk voor meer info alvast op https://knltb.club/ . De PR commissie wil al jaren pro-actiever zijn en in 2016 zullen belangrijke stappen gezet worden om dit eindelijk te realiseren.


Algemeen
Samen met de tennisschool gaan we nieuwe activiteiten op maat ontwikkelen om ledenwerving en ledenbehoud te bewerkstelligen. Voor de “BRAVO” leden en overige gepensioneerde leden wordt een onderling toernooi georganiseerd. Voor beginners en 8-9 spelers willen we bijvoorbeeld op de woensdag vooravond een “racket trekken” evenement inplannen voorafgaand aan het regulier labelen op de woensdagavond. Wil je meer weten over deze evenementen of helpen met de organisatie? Neem dan even contact op met onze CEO, Peter Smits (pmj.smits@gmail.com).  

 

  

  

 

 


donderdag 31 maart 2016, 11:53 uur
Tennisclub Zevenhuizen beweegt!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  240x gelezen
Tennisclub Zevenhuizen beweegt!
Een gerenoveerd tennispark, all-weather banen en 6 enthousiaste teams. Dé ingrediënten voor een interne wintercompetitie (De Enige Echte Winter Onderlinge, oftewel DEEWO) voor senioren. Iedere vrijdag stond er een gedekte tafel klaar. De maaltijden werden door de barcommissie zelf verzorgd. Vervolgens 4 potjes tennissen om daarna weer op te warmen aan de bar. Een nieuwe traditie is geboren! https://youtu.be/z2PH354JBjg

TENNISKIDS
De KNLTB heeft een nieuw programma opgezet voor kinderen t/m 12 jaar: Tenniskids. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de tennissport razendsnel te spelen. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Drie kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: rood, oranje en groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.
Afgelopen zondag was TC Zevenhuizen gastvereniging voor de “oranje competitie”. De hele ochtend speelden zo’n 50 kids (8 - 11 jaar) tennispartijtjes op een ¾ veld. De jeugdcommissie had alles tot in de puntjes voorbereid; van limonade, tomaatjes en komkommer, tot een broodje worst en een presentje na afloop. Al deze extra’s worden gedurende hele competitie mogelijk gemaakt door Voltage Elektrotechniek, 1 van de sponsors van TC Zevenhuizen.

Ook benieuwd naar tennis? Kom gerust eens langs of stuur een mailtje naar info@tennisclub-zevenhuizen.nl.


maandag 21 maart 2016, 09:59 uur
TennisDirect sponsort TCZ!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  238x gelezen
Beste  leden,

Graag informeren wij jullie over een nieuwe sponsorovereenkomst die de PR commissie van Tennisclub Zevenhuizen heeft afgesloten met TennisDirect.

Het huidige sponsorcontract met Groen Sport is na jarenlange plezierige samenwerking beëindigd. De aanleiding hiervoor is de verkoop van de sportwinkel. De sponsorcommissie is dan ook blij dat we in TennisDirect een nieuwe sponsor hebben gevonden! 


TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. Daarnaast heeft TennisDirect een winkel bij het Dekker tenniscentrum in Zoetermeer.

Kennismakingskorting
Als onderdeel van de sponsorovereenkomst biedt TennisDirect aan alle leden van TCZ een éénmalige korting van € 10,- op een aankoopbedrag van minimaal € 50,- middels een persoonlijke kortingscode. Deze kun je vanuit je luie stoel online verzilveren via de webshop op
www.tennisdirect.nl of door een bezoek te brengen aan de winkel. Jullie ontvangen binnenkort een mail met uitleg over deze actie.

Wij hopen dat wij met deze samenwerking, naast de welkome sponsoring natuurlijk, jullie ook blij maken met deze kortingsactie.

Namens het bestuur en de PR-commissie,
Sjaak Bakker


zaterdag 5 maart 2016, 12:14 uur
RESULTAAT TENNIS 4 LIFE BEKEND!
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Algemeen  319x gelezen

"Making the most out of it, every day..."


Een tekst die ons raakt. Deze tekst hebben we ook het afgelopen jaar te vaak moeten horen van lieve en mooie mensen, die gebukt gaan onder kanker. Maar de kracht, de inspiratie, de wil om te vechten... Dát is waar al die Tennis4Life deelnemers voor op de baan staan. En dat maakt ons trots en sterkt onze intrinsieke motivatie alleen nog maar meer om Tennis4Life te brengen waar het mo
et zijn. Hét (inter)nationale tennisevent dat zich inzet voor die mooie mensen.

En hoe ziet de cheque die wij gaan overhandigen aan
 KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society er in 2015 uit? Ruim 350 deelnemers hebben € 44.398,52 bij elkaar getennist!!! Zes uur lang hebben deze toppers geknokt, zes uur lang hebben zij zich gegeven voor die mooie mensen. Wij zijn opnieuw diep geroerd door deze prestatie!

We bedanken onze partners, sponsors, kartrekkers binnen de verenigingen, deelnemers, vrijwilligers en al die mensen die zich hard willen maken voor Tennis4Life.

Bij deze wil ik ook ons bestuur bedanken voor de tomeloze inzet, commitment, energie en wil om hét verschil te maken. We flikken het toch maar weer guys and girl! Ook op jullie ben ik trots!

Zoals geschreven, we zijn intrinsiek gemotiveerd. En op 18 juni 2016 zal opnieuw Tennis4Life in HEEL Nederland hét verschil gaan maken!! SAVE THE DATE alvast!

"De wereld is van IEDEREEN, daarom Tennis4Life!"

Namens het bestuur van Tennis4life: bedankt iedereen,

Sander Rupke
Voorzitter


dinsdag 20 oktober 2015, 20:21 uur
Succesvol Open Toernooi 2015
 Mariska van Wijnen-Barendregt  Wedstrijd cie  526x gelezen

Het Open Toernooi zit er weer op.

We begonnen in de regen, maar eindigden met een stralend finaleweekend.
Bijna 200 deelnemers, 232 wedstrijden en uiteindelijk 32 winnaars.

Er werd gelachen, heerlijk gegeten, gedronken en bovenal natuurlijk veel getennist.
Onze huisfotograaf Lout heeft weer prachtige foto's gemaakt:

http://www.sportsview.tk/

Bekijk ook dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=OYu4PCEAzcw

Open toernooicommissie, barcommissie en alle vrijwilligers die hebben geholpen: BEDANKT!


Tot volgend jaar!

OT 2015

woensdag 1 juli 2015, 10:28 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Accommodatie cie
 Adverteerders
 Algemeen
 Evenementen cie
 Jeugd cie
 Wedstrijd cie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
2 September - 11 September
 Clubkampioenschappen senioren

4 September
 HKT (jeugd)

16 September
 Herfst Competitie senioren vrijdag

17 September
 Herfst Senioren Competitie

18 September
 HKT (jeugd)

23 September
 Herfst Competitie senioren vrijdag

24 September
 Herfst Senioren Competitie

25 September - 25 September
 World Tour (jeugd)
 HKT (jeugd)

30 September
 Herfst Competitie senioren vrijdag

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren